miercuri, 26 iunie 2013

FUEGO - IN SPAŢIUL ARDEALULUI ISTORIC - "O MINUNE A LUI TĂMAŞ"



Intoarcerea la rădăcini pentru Fuego, în spaţiul Ardealului istoric, o “minune a lui Tămaş “, la Look TV
 
Indiferent de drumurile epuizante , de oameni, de perioade si de succes, pentru toti cei ce aleg sa se desprinda de locul care i-a individualizat si i-a definit, intoarcerea acasa, in spatiul copilariei si al formarii lor, este intotdeauna fascinanta. Cu atat mai mult cu cat acest spatiu a trezit in ei pasiuni si talent, a servit drept martor al dezvoltarii si a contribuit involuntar, la desavarsirea lor.
Pentru Paul Surugiu – Fuego, Ardealul  reprezinta acasa, reprezinta parte a copilariei sale, cu Muntii Apuseni, cu Turda in care punea luminii zavor, cu fiecare parte de pamant care respira si transmite mai departe, istoria neamului romanesc.
Astfel ca, pentru el, fiecare intoarcere in Ardeal inseamna un moment de bucurie. Un moment de bucurie a fost si atunci cand a fost prezent in platoul emisiunii “Minunile lui Tămaş”, moderata de Aurel Tamas la Look TV. Asta pentru ca a avut sansa de a revedea zonele adolescentei sale, de a se reintalni cu publicul sau si de a trai momente unice in cadrul emisiunii.
Show-ul ce prezinta valorile reale si artistii autentici, si care il va avea ca invitat special pe Fuego, va fi difuzat duminica, 7 iulie, incepand cu ora 13.00, pe Look TV. Alaturi de acesta, se vor afla si Marcel Pavel, actorul Nae Alexandru de la Teatrul “Constantin Tanase“ si interpreta de muzica populara Elena Merişoreanu.
Fuego va interpreta piese de pe cel mai nou material discografic, va vorbi despre activitatea sa si despre proiectele viitoare, si pentru ca a fost in studioul minunilor, toti admiratorii sai il vor vedea intr-o ipostaza speciala, recitand un monolog de George Toparceanu.
Urmariti asadar, duminica, 7 iulie, pe Look TV, o editie de colectie “Minunile lui Tămaş“.

Un comentariu:

  1. Astept cu nerabdare aceasta emisiune.Cred ca o sa fie foarte interesanta,asa cum sunt toate emisiunile care il au ca invitat pe Paul!
    Multumim frumos pentru faptul ca ne tineti la curent cu aparitiile lui.

    RăspundețiȘtergere